2008-07-09 10:58Pressmeddelande

Äntligen är ssbf.se öppen igen!

null

Efter att ha befunnit sig i total internetskugga har Svenska Studentbostadsföreningen, SSBF, äntligen lanserat en ny hemsida. Den nya sidan, www.ssbf.se, kommer vara den naturliga knutpunkten för den som är intresserad av allt som har med studentbostäder att göra.

Under våren har SSBF:s hemsida varit under rekonstruktion för att uppnå ett syfte och utseende som bättre speglar vad SSBF vill uppnå. Hemsidan kommer vara knutpunkten i organisationen där informationen såväl inåt som utåt samlas.

- Den som vill veta det som är värt att veta om studentbostäder kommer att söka sig till sidan. Som medlem kommer man naturligtvis ha större nytta av hemsidan eftersom man får ta del av mer information, men även icke medlemmar kommer upptäcka att sidan är väl värd ett besök, säger generalsekreteraren Kerstin Brolén.

Lagom till att antagningsbeskeden inför hösten skickas ut finns alltså åter Sveriges mest självklara studentbostadssida åter på nätet.

För mer information:

www.ssbf.se

Martin Johansson
Informatör

031 780 45 72
0707 18 01 09
martin.johansson@ssbf.se


Om Studentbostadsföretagen

Studentbostadsföretagen bildades som Svenska Studentbostadsföreningen (SSBF) 2001 av fem av landets studentbostadsföretag. Syftet vara att få en plattform för studentbostadsfrågor som främjade utvecklingen av studentbostadsmarknaden på lång sikt. Genom att främja samarbete mellan landets studentbostadsaktörer och en kontinuerlig opinionsbildning är Studentbostadsföretagen idag landets enskilt största studentbostadsaktör. I dagsläget har vi ett 60-tal medlemmar på ett 30-tal studieorter som tillsammans representerar omkring 65 000 av landets 85 000 studentbostäder.


Kontaktpersoner

Stina Olén
Vd
Stina Olén