2009-07-02 09:19Pressmeddelande

Månadens studentbostäder finns i Huges landmärke i Flemingsberg

null

Lagom till höstterminen är 169 studentbostäder inflyttningsklara i Flemingsbergs centrum. Det nya färgglada huset blir ett tydligt landmärke och utsikten är spektakulär även den. Månadens studentbostäder är byggda av Huge.

Mitt i Flemingsbergs centrum har Huge byggt 169 studentbostäder mellan 22-26 m2 som är inflyttningsklara till hösten. Det 13 våningar höga huset utgör ett tydligt landmärke inte bara pga. höjden utan även pga. den färgstarka arkitekturen.

Insidan är färgglad även den med olika färger på samtliga våningsplan. Bostäderna är ettor med eget pentry och priset varierar från 3435 - 3 762 kr/mån. I huset finns också två gemensamhetslokaler, en större och en mindre, med dubbel takhöjd och uteplats för bästa möjliga samvaro.

Som om det inte räcker öppnar dessutom ett dygnet runt öppet(!) gym på bottenvåningen till hösten.

För att läsa mer om månadens studentbostad, gå in på www.ssbf.seSvenska Studentbostadsföreningen, SSBF, är branschorganisationen
för ägare och förvaltare av studentbostäder i Sverige. Med våra
medlemmars 55 000 studentbostäder i ryggen är vi Sveriges
enskilt största studentbostadsaktör.

Vi är politiskt och ekonomiskt oberoende och företräder enbart
våra medlemmars intressen - för en positiv och långsiktig
utveckling av studentbostadsfrågor.För mer information:
Martin Johansson
Informatör
Svenska Studentbostadsföreningen

031 780 45 72
martin.johansson@ssbf.se
www.ssbf.se 


Om Studentbostadsföretagen

Studentbostadsföretagen bildades som Svenska Studentbostadsföreningen (SSBF) 2001 av fem av landets studentbostadsföretag. Syftet vara att få en plattform för studentbostadsfrågor som främjade utvecklingen av studentbostadsmarknaden på lång sikt. Genom att främja samarbete mellan landets studentbostadsaktörer och en kontinuerlig opinionsbildning är Studentbostadsföretagen idag landets enskilt största studentbostadsaktör. I dagsläget har vi ett 60-tal medlemmar på ett 30-tal studieorter som tillsammans representerar omkring 65 000 av landets 85 000 studentbostäder.


Kontaktpersoner

Stina Olén
Vd
Stina Olén