2009-01-08 11:54Pressmeddelande

Månadens studentbostäder finns i Uppsala

null

I februari sker inflyttning i Uppsalahems andra hus vid Ekonomikumparken, därför blir Observatoriet månadens studentbostäder i januari.

Uppsalahems 134 studentbostäder i området Observatoriet är ett eller tre rum och kök och fördelade på två hus om nio våningar vardera. Det första huset stod klart för inflyttning i oktober 2008, medan inflyttning i det andra huset sker i februari i år vilket förtjänar att uppmärksammas.

Om december månads studentbostad i Göteborg hade milslång utsikt, kan Observatoriet stoltsera med utsikt över förstklassiga landmärken. Eller vad sägs om nordens största kyrkobyggnad, slottet eller det nybyggda Uppsala konsert och kongress?

För att läsa mer om observatoriet i Uppsala, gå in på www.ssbf.se


Svenska Studentbostadsföreningen, SSBF,
är branschorganisationen
för ägare och förvaltare av studentbostäder i Sverige. Med våra
medlemmars 55000 studentbostäder i ryggen är vi Sveriges
enskilt största studentbostadsaktör.

Vi är politiskt och ekonomiskt oberoende och företräder enbart
våra medlemmars intressen - för en positiv och långsiktig
utveckling av studentbostadsfrågor.För mer information:
Martin Johansson
Informatör
Svenska Studentbostadsföreningen

031 780 45 72
0707 18 01 09
martin.johansson@ssbf.se
www.ssbf.se


Om Studentbostadsföretagen

Studentbostadsföretagen bildades som Svenska Studentbostadsföreningen (SSBF) 2001 av fem av landets studentbostadsföretag. Syftet vara att få en plattform för studentbostadsfrågor som främjade utvecklingen av studentbostadsmarknaden på lång sikt. Genom att främja samarbete mellan landets studentbostadsaktörer och en kontinuerlig opinionsbildning är Studentbostadsföretagen idag landets enskilt största studentbostadsaktör. I dagsläget har vi ett 60-tal medlemmar på ett 30-tal studieorter som tillsammans representerar omkring 65 000 av landets 85 000 studentbostäder.


Kontaktpersoner

Stina Olén
Vd
Stina Olén